Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Informari - Primaria Comunei Butea

Informari

 
Acțiune de informare publică, din partea Inspectoriatului Teritorial de Muncă Iași, pentru cetățenii care intenționează să lucreze în străinătate.
Comunicarea sesiunilor de instruire, perioada de depunere a dosarelor și modalități de desfășurare a instruirii pentru consilieri și utilizatori de produse pentru protecția plantelor.
Adresa D.A.J.Iași cu nr. 2530/31.03.2021 referitoare la Cultivarea plantelor Modificate Genetic în anul agricol 2021

Buletin de avertizare nr. 3/2021 – Registru de evidentă a tratamentelor cu produse de protectie a plantelor

În atenția crescătorilor de porcine:  Hotărârea nr. 41  din 26.03.2021 a C.L.C.B. care aprobă Planul de măsuri privind stingerea și eradicarea pestei porcine africane la porcii domestici – localitatea Hălăucești, județul Iași.

Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități

Adresă S.D.N.I. nr. 1154/03.03.2021 referitoare la prevederile O.G. nr. 43/1997, cu modificările și completările ulterioare, articolul 38, alineatul 1, privind „întreținere șanțuri, rigole, podețuri”

Informare din partea MADR privind lansarea celei de a IV-a sesiuni de depunere a cererilor de sprijin aferente schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”

Informații privind Cererea unică de plată 2021;

Tabel cu programarea fermierilor din comuna Butea, invitați să depună cereri unice de plată pe suprafață în Campania 2021.

 

Traducere >>